در دنیای امروز با توجه به پیشرفت عظیم تکنولوژی در صنعت کشاورزی، تولید مغز گردو در یزد با به کار گیری ماشین آلات و دستگاه های مجهز و پیشرفته با استفاده از روش های به روز و مکانیزه توسط افراد متخصص و کارشناس در زمینه تغذیه صورت می گیرد. مرکز فروش مجموعه ما مغز گردو تیره یزد را با کیفیتی بسیار بالا و تضمینی به صورت کاملاً مستقیم و بدون حضور هیچ گونه واسطه ای به مشتریان عرضه می نماید.
علت تیره شدن مغز گردو
در این قسمت از مطلب با ما باشید زیرا که قصد داریم تا به منظور افزایش آگاهی شما به معرفی و بررسی جامع عوامل موثر بر تیره شدن مغز گردو بپردازیم تا شما عزیزان با در اختیار داشتن اطلاعات و دانسته لازم و در نظر گرفتن نیاز خود، به آسانی اقدام به تصمیم گیری و خرید فرمایید. از گذشته تا به حال، مغز گردو به عنوان میان وعده ای پرخاصیت همواره مورد استفاده افرا اعم از مرد و زن در هر رده سنی قرار گرفته است و یکی از محصولات پرطرفدار و پرفروش به حساب می آید.
لازم به ذکر است که پارامترهای زیادی بر رنگ مغز گردو تاثیرگذار بوده و سبب تیره شدن آن می شود. یکی از مهمترین عوامل این مسئله، نحوه آبیاری محصول می باشد. در حقیقت، میزان آب مصرفی و دوره زمانی آبیاری به اندازه درخت گردو و منطقه قابل کشت آن بستگی دارد و در صورت آبیاری بیشتر از حد نیاز این درخت سبب می شود که محصول برداشتی دارای رنگی تیره شود.
یکی دیگر از فاکتورهای موثر بر رنگ مغز گردو، عوامل محیطی در نظر گرفته می شود. همان گونه که می دانید درخت گردو، درختی حساس به گرما است و تحمل گرمای شدید را ندارد؛ به طوری که احتیاج به کاشت در محلی مناسب دارد. تحقیقات انجام شده نشان می دهد که در طول دوره سفت شدن مغز گردو، چنانچه دما هوا بالای 38 درجه سانتیگراد باشد باعث تیره شدن مغز آن می گردد.
از دیگر پارامترهای موثر بر رنگ این محصول را می توان عوامل ژنتیکی، نوع رقم انتخابی، تغذیه و نوع کود مصرفی و همچنین نحوه برداشت محصول دانست.
عرضه کننده مغز گردو تیره فله ای
عرضه کننده مغز گردو تیره در سطح عمده و به صورت فله ای سعی در ارائه محصولاتی با کیفیت بالا به بازار داخلی دارد. عرضه مغز گردو فله ای در مجموعه ما با قیمتی بسیار ارزان و مناسب و کیفیتی تضمینی صورت می گیرد. چنانچه قصد خرید این محصول را دارید می توانید به دو صورت آنلاین و حضوری نسبت به خرید خود از ما اقدام فرمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.